Lekker om te geven!

Cadeaupakketten

Heb je iets goed te maken? Ga je op visite? Of vind je het gewoon leuk om iemand te verrassen?

Geef dan een mooi cadeaupakket in plaats van een bos bloemen.

In de winkel vind je een aantal voorbeelden die je zo kan meenemen. In verschillende prijsklassen en met allerlei lekkernijen er in. En wil je zelf een pakket samenstellen? Ook dat kan: jij geeft aan hoeveel het mag kosten en wat de gelukkige krijger graag lust. Je kiest welk mandje je wil, een tasje of gewoon in transparant cellofaan? Ellen voegt het voor je bij elkaar en pakt het ook nog eens mooi in.

Ellen levert ook cadeaupakketten aan bedrijven, bijvoorbeeld met kerst. Vraag naar de mogelijkheden.

Veel plezier met weggeven!

Goed gevulde mandjes

Gelijk zien wat je allemaal voor lekkers krijgt! Manden gevuld met heel veel lekkere dingen van C’est Bon: noten, wijn, bier, zoutjes of juist zoete lekkernijen.

Er staan altijd een paar voorbeelden in de winkel en je kunt zelf ook de keuze maken. Ellen pakt het mooi voor je in. Zeker weten dat je een blij gezicht ziet van degene aan wie je het geeft.

Tasje vol met lekkers

Als je een mandje wat ouderwetser vindt, kies dan voor zo’n mooi tasje. Ook hier bepaal je zelf wat de inhoud is. Je kunt het vullen met nootjes, gecombineerd met bijvoorbeeld een flesje wijn of een paar flesjes bier. En weet je het zelf niet of heb je haast? Er staan er altijd een paar in de winkel klaar om zo mee te nemen.

Bonbons

Heerlijk om te krijgen, die bonbons van Geruba. Ellen heeft altijd een aantal ingepakte doosjes staan die je zo kunt meenemen. Maar je mag ook zelf jouw keuze maken. Er zijn verschillende groottes doosjes. Van 150, 250, 375 of 500 gram. In 100 gram kunnen 5 a 6 bonbons, afhankelijk van het gewicht ervan. En wil je het in een doorzichtig cellofaan zakje met strik? Ook dat kan.