Jam, honing & gember

Lekker zoet en rechtstreeks uit de natuur, bereid zonder kunstmatige toevoegingen!

Jam

Probeer de ambachtelijk bereide jam van Theo van Woerkom uit de Betuwe,  gemaakt van de lekkerste vruchten uit eigen land met fijne kristalsuiker, vruchtenpectine en citroensap. Dus zonder kunstmatige toevoegingen. En ook nog biologisch met het ekokeurmerk van Skal!

C’est Bon heeft heel veel smaken jam; van aardbeien tot kersen en mango-perzik tot pruimen met kaneel. Lekker voor op de boterham, in de yoghurt of op ijs.

 

 

Honing

Rauw, koudgeslingerd en niet verwarmd, honing zoals de natuur, en de bijen het bedoeld hebben. De honing van het merk Weyns is rijk aan belangrijke mineralen als mangaan, ijzer, fosfor en koper. En te koop in verschillende soorten als acacia, oranjebloesem en klaver.

Gember

Alweer zo’n gezond product; gember. Het zorgt voor een betere stoelgang en bevordert de bloedcirculatie. En als je wilt afvallen, eet dan geregeld gember want het zorgt voor een betere vertering van het voedsel. We hebben gember op sap in een pot en Australische geconfijte gember. Die is lekker zacht van smaak.