Koffie

Een lekker geurend kopje voor elk moment van de dag

Ook voor de lekkerste koffie kun je in Hilversum terecht. Er zijn negen verschillende soorten koffie uit de hele wereld. Als je van pittig houdt raden we je Palermo of Napolitana aan. Hou je van mild dan is Santos de Brazil meer iets voor je. En ertussen zitten nog wat smaken: bijvoorbeeld de Monaco of Guatemala.

 

Cafeïnevrij

Word je erg druk van de cafeïne in koffie, of kun je ’s nachts niet in slaap komen als je een paar kopjes gedronken hebt, dan raden we je cafeïnevrije koffie aan.

De koffie van C’est Bon is gedecafeïneerd volgens de Zwitserse watermethode

Bonen

De koffiesoorten bij C’est Bon bestaan allemaal uit Arabica bonen. Ze zijn aromatisch van smaak, hebben een bloemige- of fruitige smaak, en zijn niet zo bitter. De grond van de plek waar de bonen groeien bepaalt veel van de smaak. Echte koffiekenners proeven zo of de koffie uit Ethiopië of Brazilië komt.

Duurzaam en biologisch

Verschillende koffiesoorten die we verkopen zijn biologisch. En al onze koffiesoorten hebben het Rainforest Alliance keurmerk. Dit is een keurmerk voor goede arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit. Criteria om dit keurmerk te verdienen zijn de bescherming van dat regenwoud en het welzijn van arbeiders. Wij vinden dat uiteraard heel belangrijk!

Grootverbruiker of af en toe een kopje

Drink je veel koffie dan ben je net iets goedkoper uit met een pak van 1 kg. Maar we hebben ook pakken van 500 en 250 gram. Als je gemalen koffie wil dan verpakken we die in zakken van 250 of 500 gram.

Malen in de juiste grofte

Kan jouw machine niet zelf de bonen malen, heb je een cafetière of ouderwets koffiezetapparaat, dan malen we de bonen graag voor je. Let wel op! Niet elk koffiezet- of espressoapparaat is hetzelfde. Je hebt voor de verschillende types een verschillende maling nodig van de koffieboon. Zoek dat op in de beschrijving van jouw apparaat. Wij malen in verschillende groftes.