Zuidvruchten

Gedroogd: vol smaak en met veel vitamines

Gedroogde zuidvruchten zijn net zo gezond als vers fruit maar hebben meer smaak. Dat komt doordat het water uit de vrucht verdampt is. En ze zijn harstikke gezond doordat ze rijk zijn aan antioxidanten, vezels en vitamines. Ze bevatten weinig vet en alleen maar natuurlijke suikers. Eén handje per dag is voldoende, zo uit de hand of in een gerecht, yoghurt of baksel.

Vijgen, dadels, abrikozen, pruimen en meer

C’est Bon heeft een ruime keuze in gedroogd fruit. We verkopen onder andere verschillende soorten vijgen, dadels, abrikozen en pruimen. Ook hebben we gedroogde peren, appels, mango en ananas. Alle zuidvruchten zijn ongezoet en bevatten geen toegevoegde suikers.

Gekonfijt versus gedroogd fruit

Hou je van iets zoeters? Dan is gekonfijt fruit iets voor je. Konfijten is het op lage temperatuur garen van producten in suiker. In tegenstelling tot gedroogd fruit is hier dus wel suiker aan toegevoegd. We hebben ananas, papaya, aardbeien en een mix van diverse fruitsoorten.

Supergezonde superfoods

Heerlijk voor in de yoghurt en erg gezond; stel zelf je mix samen van allerlei gezonde ingredienten: we hebben Chiazaad, hennepzaad, kokossnippers, gojibessen, incabessen en moerbeibessen