De notenwinkel

C’est Bon Hilversum

Ellen begon de Notenwinkel in februari 2016. Dat die op de leukste straat van Hilversum moest komen, de Gijsbrecht, was voor haar duidelijk. Meerdere panden werden bekeken en beoordeeld op geschiktheid, want voor een notenwinkel waar verse noten gebrand kunnen worden zijn er wat bouwkundige voorwaarden.

Medio 2015 werd het pand waar vroeger de rabobank zat bekeken en goedgekeurd. De verbouwing kon beginnen. Leuk om te vertellen maar voor klanten niet zichtbaar is dat veel heerlijkheden die Ellen in haar winkel verkoopt beneden opgeslagen liggen in de kluis van de bank. Achter een gepantserde deur van wel 15 cm dik!

Begin 2016 was de mooie en frisse winkel klaar! En verkoopt Ellen je, samen met haar team de lekkerste en verse noten, zuidvruchten, koffie, thee en nog veel meer. Ook geven ze je graag advies over al de producten; waar ze vandaan komen, wat ze doen voor je gezondheid en waar je ze voor kunt gebruiken.

Vanaf de opening blijkt dat C’est Bon op de Gijsbrecht een schot in de roos is. Veel Hilversummers weten de weg ondertussen te vinden naar nummer 182D. En ook mensen van buiten Hilversum kopen graag versgebrande noten en andere lekkernijen.