Het geluks- en gezondheidsingrediënt bij uitstek! We kunnen er een boek over schrijven, hoe bijzonder chocolade is. En dat het eten je gelukkig maakt omdat het zorgt voor de aanmaak van blije stofjes in je hersenen. Voor je gezondheid eet je het beste pure chocolade, omdat er relatief minder suiker in zit. Maar als je zo nu en dan een paar stukjes eet profiteer je, zelfs met wat toegevoegde suiker, meer van de voordelen.
Alle chocaladeheerlijkheden worden gemaakt van Belgische Callebaut chocolade. We hebben repen, maar ook allerlei noten die voorzien zijn van een laagje chocolade. Voorbeelden zijn chocolade amandelen en hazelnoten, pindarotsen en rozijnen met een chocoladelaagje. Allemaal in puur, melk en wit!
Kunstwerkjes zijn het, de bonbons van Geruba. De bonbons van Geruba. En ze smaken heerlijk. Soms in bekende combinaties van chocolade met noten of praliné. Maar ook met bijzondere combinaties van ingrediënten zoals bosaardbei-zwarte peper, karamel-zeezout en passievrucht-champagne.. Gemaakt in een atelier in het zuiden van het land door meesterchocolatiers.
Heerlijk om je zelf te verwennen maar ook mooi om weg te geven.
C’est Bon Hilversum
Gijsbrecht van Amstelstraat 182D
1214 BD Hilversum
035-6316137
ellen@cestbonhilversum.nl
ma 13.00 – 18.00 uur
di/wo/do 9.30 – 18.00 uur
vrij 09.30 – 19.00 uur
za 9.00 – 17.00 uur